Gulv

Vi legger gulv, Parkett/laminat, men tilbyr nyere og bedre matrialer som har en lenger holdbarhet.

Dessuten er det mange som opplever at det fineste gulvet ikke finnes i butikken, men allerede er montert og ligger i hus. Det trenger bare litt kjærlighet og omsorg for å gjenvinne sin opprinnelige glød. Det er som regel ensbetydende med behov for en skikkelig runde med slipemaskinen. Har du ikke erfaring med denne typen arbeid, er det ikke sikkert du skal prøve deg heller. Uten riktig arbeidsteknikk risikerer du nemlig å gjøre mer skade enn nytte.

Andre typer gulvarbeider, slik som teppelegging, vinyl, linoleum, epoxy og gulvavretting krever også en del kompetanse som den jevne boligeier typisk ikke besitter.

Det kan derfor være lurt å bruke fagfolk. Håndverkerne hos Klar Ferdig Bygg AS hjelper både bedrifter og privatmarkedet med gulvarbeid. Privat hjelper vi deg med både sliping og legging av gulv, enten det er snakk om store eller små oppdrag. Vi er også behjelpelig med vurderinger av hvorvidt det gamle gulvet ditt bør skiftes ut eller om det kan vekkes til live igjen ved å slipe det.