Maling

Utvendig Maling
Ved behandling av fasader både på boliger, er det svært viktig å være bevisst på eksterne faktorer. Et hardt klima, økende forurensning og høye krav til kvalitet og miljø gjør det spesielt viktig å planlegge godt. Her er det viktig å ha god kunnskap om materialer og riktig bruk av produkter. Klar Ferdig Bygg AS ivaretar sikkerheten og leverer et godt resultat basert på erfaring og kompetanse. Skulle det være spesielle krav i forbindelse med vernede bygg eller lignende har vi både kompetanse og erfaring til å løse den type arbeid. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.


Innvendig Maling

Vi lever innvendig malerarbeid som fremhever lokalets karakter og farger. Enkel overflatebehandling med maling kan forandre inntrykket av et rom betraktelig. Før det malerarbeidet kan starte kreves ofte forarbeid som kan gjøre store forskjeller på det endelige resultatet. Våre oppdrag består av malerarbeid på vegg og tak, der vi kan fornye et gammelt og klassisk kjøkken eller møbler med noen strøk maling. Vi har også malingsprøyter for tak og vegger.  Vi gir dine rom og møbler et nytt liv.

Vi påtar oss også maleroppdrag for borettslag og sameier. Vi utfører også maling av fellesarealer som oppganger, fellesrom og lignende er jobber som er hensiktsmessig å ta gjennom et malerfirma.